RMO POMPSYSTEEM

Een nieuwe stille flexibele pompunit met hoge pompcapaciteit.

De ontwikkelde Atop Flexible pompunit is een zeer innovatieve pompunit uitgerust met 380 of 24 Volt Volume Meetapparatuur. Via een snelwisselsysteem is de unit gekoppeld aan de melktankwagen. Hierdoor kunt u de melktankwagen zowel voor melkophaling als voor melktransport gebruiken.

Door het gebruik van de Flexibele pompunit kan een melkopvangtank eenvoudig en snel worden omgevormd tot een melktransporttank. De tankwagen met de gekoppelde unit is zeer geschikt voor inzamelactiviteiten, terwijl het verwijderen van de gekoppelde unit resulteert in een tankwagen die optimaal is voor transport. Deze unieke combinatie van inzameling en transport creëert de mogelijkheid om uw werk efficiënter en kosteneffectiever te organiseren.

Door gebruik te maken van het Atop pompsysteem kunt u besparen op onderhoudskosten. Bovendien kunt u rekenen op een hoge betrouwbaarheid. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur en de eenvoud van het systeem is de Atop Flexibele Unit zeer betrouwbaar. 

De aanbouw en/of afbouw tijd is 1 minuut en door een ieder uit te voeren zonder dat er extra hulp apparatuur nodig is.

In het kort de sterke voordelen:

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met de Atop Flexibel pompunit kunt u zowel RMO- als INTRA-werkzaamheden uitvoeren met één voertuig. Directe voordelen voor het milieu zijn: