over ATOP

Atop Techniek BV is het bedrijf van Dinant Scheggetman uit het Gelderse Laren. Dinant Scheggetman is reeds lange tijd als chauffeur werkzaam in de RMO- sector en kent de ins en outs van deze branche dan ook als geen ander.

Daarnaast is Dinant Scheggetman ook eigenaar en oprichter van het bedrijf Atop Recycling (kijk voor meer informatie op: www.atoprecycling.nl). Atop Recycling is specialist op het gebied van mobiel puin breken. Sloopwerkzaamheden, transport, grondwerk en opslag/container service zijn ook werkzaamheden die je met een gerust hart aan Atop Recyling kunt toe vertrouwen.

Dinant heeft een passie voor techniek en is van kinds af aan altijd aan het sleutelen geweest. Eén van zijn uitgevoerde projecten was het bouwen van een sleepwagen voor de tractorpullingsport. Met deze sleepwagen is Dinant actief op tractorpullingwedstrijden in heel Nederland. Onlangs heeft Dinant een tweede sleepwagen vervaardigd die ook wordt ingezet in de tractorpullingsport.

Service

Service is essentieel voor het succes van de ondernemer in het RMO-transport. Er wordt gewerkt met levensmiddelen die tijdig en 24 uur per dag moeten worden vervoerd. Van Atop Techniek kunt u maximale betrokkenheid verwachten. Problemen worden adequaat opgelost en stilstand wordt tot een minimum beperkt. Onze partners hebben uitstekende kennis en beschikken te allen tijde over de juiste onderdelen. Doordat u op de display van het Atop Loading System ook de storingsweergave kunt aflezen kan onze serviceafdeling het probleem vaak op afstand verhelpen. Dit scheelt wachttijd voor u. 

Bedrijfsfilm

ATOP Techniek Levenkamp 5
7245 RK Laren
+31 6 5357 8512 info@atoptechniek.nl