RMO Inbouw

Atop Pompsysteem, de innovatieve rijdende melkontvangst installatie ( RMO)

De ontwikkelde Atop installatie is een ingebouwd pompsysteem die is uitgerust met een 380 of 24 Volt Volume Meetapparatuur. Deze pompinstallatie is ontworpen om melk op te halen bij de melkveehouder en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van voedseltransport, hygiëne en voedselveiligheid.

De Atop pompinstallatie staat bekend om zijn chauffeursvriendelijkheid. Het pompsysteem is eenvoudig te bedienen, is erg stil en heeft een hoge pompcapaciteit. Het display van de Atop PLC toont duidelijke informatie over het vervolg van het proces.

Door gebruik te maken van het Atop pompsysteem kunt u besparen op onderhoudskosten. Bovendien kunt u rekenen op een hoge betrouwbaarheid. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur en de eenvoud van het systeem is de Atop pomp installatie zeer betrouwbaar. 

 


 

Werking van het Atop pomp systeem

Met behulp van een pneumatisch aangedreven slanghaspel kan het pompsysteem eenvoudig worden aangesloten op de melkkoeltank. Als de melkstroom eenmaal in gang is gezet, zorgt de speciale RVS centrifugaalpomp in combinatie met de RVS vacuumpomp voor een continu hoge pompcapaciteit.

De pompapparatuur wordt geleverd met een geavanceerd systeem voor gegevensverwerking. Gegevens zoals de exacte hoeveelheid melk en de melktemperatuur worden nauwkeurig geregistreerd. Daarnaast herkent een gps-ontvanger automatisch het melkveebedrijf waarna datatransferapparatuur informatie doorgeeft aan de melkverwerkende industrie. 

 

In het kort de sterke voordelen: